Departe de noi ideea de a face pe acest blog niste povesti plictisitoare si fara interes pentru cititori.

Sunt putini cei care nu au auzit melodia la care facem referire si multi care au cantat si dansat fara a se intreba „Ce este o firida?” (nu, nu e o fereastra).

Cei care au crescut la sat sau care au fost cazati in agro-pensiuni au observat poate adanciturile decorative din zidurile interioare ale caselor sau din peretii sobei. Acestea sunt firidele!

firide de contorizareDe aici vine si numele pentru firidele de bransament sau contorizare, componentele electrice fiind protejate in adancitura cutiei, mai tehnic vorbind, ale carcasei.

Le vedem peste tot in jurul nostru, suntem atat de obisnuiti cu prezenta lor incat le ignoram. Orice alimentare cu curent electric de joasa tensiune presupune existenta firidelor: alimentare blocuri de apartamente, case, institutii, hale industriale, etc.

Cine creaza firidele?

Noi, Kevin International. De la proiectare si pana la executie, suntem bucurosi sa realizam la comanda sau prin studierea si anticiparea nevoilor partenerilor nostri, firide de calitate superioara. Asa se face ca avem mereu pe stoc cele mai cautate firide de bransament, firide de contorizare, separatoare de curent, carcase PAFS, echipamente modulare si accesorii electrice.

Am promis mai  sus ca nu ne lungim in explicatii tehnice si ne vom tine de cuvant. Cei care doresc informatii amanuntite ne pot contacta si promitem sa nu ne oprim pana la cuvintele „Stop” sau „Cumpar acum”. 🙂 Mai jos, scurt si concret, vorbim despre firide in cateva cuvinte.

Firide de bransament – scurta definitie

Ca si componente ale bransamentului, acestea realizeaza conexiunile electrice intre racord si coloane. Acestea sunt instalatiile electrice care fac legatura dintre consumator si furnizorul de energie electrica.

Firide de contorizare – scurta definitie

Alimentarea cu energie electrica a consumatorlor presupune existenta firidelor de distributie contorizata.

Ce ziceti? Ne-am tinut promisiunea? Mai scurt de atat nu credem ca se putea.

Si pentru ca am inceput usor nostalgici, ne vom apropia de incheiere in acelasi mod. Daca vreti sa plantati trandafiri langa firidele proiectate de noi, nu va sta nimic in cale. Cutiile din poliester armat cu fibra de sticla PAFS le vor face umbra frumoaselor flori si le vor tine companie indiferent de vremea de afara.

Va invitam sa ramaneti alaturi de noi sub tensiune pana la articolul urmator.